Over Elise…

Ik ben Elise. Ik woon in Nederland, maar ik breng ook redelijk veel tijd door in Frankrijk.

Al heel lang ben ik creatief in de keuken en heb ik grote belangstelling voor eten, koken, bakken, wijn en alles wat daar mee te maken heeft. Er wordt regelmatig tegen me gezegd dat ik daar meer mee zou moeten doen. Dus vanaf nu zal ik hier regelmatig mijn kijk op de food wereld geven, wat mij inspireert en recepten delen. Geen haute cuisine, wel toegankelijke recepten, voor gewone dagelijkse maaltijden, en zeker met een internationale touch!

Alle recepten en alle foto’s zijn van mij. Zo niet dan wordt dat duidelijk aangegeven.

Volg me ook op Instagram: @elisesworldoffood

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat!

12 reacties

  1. Je kan heerlijk koken…bent een levensgenieter en een goed glas wijn en een goed gesprek is een genot om met je te delen.
    Je bent mijn vriendin al jaren en wens je enorm veel succes met een hoger level in je passie verwezelijken.
    Lieve groet,
    Arjenne

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s